Prandelli blokirao Zukanovićev transfer

Ostaje u Genoi?

Prandelli blokirao Zukanovićev transfer

Do transfera Ervina Zukanovića, kako stvari stoje, neće doći!

Zukanović je posljednjih sedmica iz dana u dan punio medijske stupce u Italiji. Nakon polusezone za zaborav, reprezentativac naše zemlje se dovodio u vezu s brojnim klubovima, kako iz Italije tako i ostalih zemalja, ali na kraju bi mogao ostati u Genoi.

Tako barem izvještavaju mediji s Apenina, prema čijim je tvrdnjama Genoin trener Cesare Prandelli izrazio želju da, ipak, zadrži našeg nogometaša u svojim redovima, pa je tako transfer blokiran.

Za Zukanovićeve usluge prethodnih sedmica su se interesovali Udinese, Bologna, Trabzonspor, pa i SPAL kojem je navodno bio najbliže, no očigledno je da nekadašnji igrač Željezničara, barem zasad, ostaje u Genoi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sarajlija u Italiji nastupa od 2014. godine i do sada je, prije nego što je došao u Genou, igrao za Chievo, Sampdoriju, Romu i Atalantu. Ranije je još bio član Genta, Kortrijka, Eupena, Dendera, Veleža...

Top Komentari

Krivaja Zavidovići
Trebao je insistira ti na odlasku jer u Đenovi skoro da ne igra uopšte...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi