Balotelli imenovao najboljeg i najgoreg trenera
Foto: EPA

Očekivan izbor

Balotelli imenovao najboljeg i najgoreg trenera

M. Šljivak

Kontroverzni italijanski napadač Mario Balotelli otkrio je imena najboljeg i najgoreg trenera koje je imao u karijeri.

I izabrao je očekivano. Za njega je najbolji Roberto Mancini, koji mu je najviše davao šansu za igru u Manchester Cityju.

"Najbolji trener za mene je Roberto Mancini. Dosta mu dugujem. Na drugo mjesto stavljam Luciena Favrea (Nica) i Josea Mourinha. Portugalac je talentovan i motivisan, šeta što mu sada ne ide", rekao je Balotelli, te je otkrio i ime trenera koje ne voli.

"Najgori trener? Nije Jurgen Klopp, nisam ljut na njega, ali je mogao da ima više strpljenja sa mnom. Zapravo, najgore mi je bilo s Brendanom Rodgersom. Uživao sam na treninzima, imali smo odličan odnos, ali na terenu je to bila prava katastrofa", istakao je Balotelli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi