"Balotelli je voljan doći u naš klub"

Sprema se senzacionalan transfer

"Balotelli je voljan doći u naš klub"

Italijanski napadač Mario Balotelli i dalje je u potrazi za novim angažmanom.

Po završetku prošle sezone Balotelli nije želio da produži ugovor s Marseilleom i kao slobodan igrač traga za novim klubom, a pomalo iznenađujuće na kraju bi mogao da završi u - Brazilu.

Iako se špekulisalo o njegovom povratku u Italiju, u ovom trenutku Balotelli je najbliže odlasku u brazilski Flamengo za koji već igra Gabriel Barbosa Gabigol i Gerson, a kontakti su već uspostavljeni.

Da je Balotelli voljan doći u Flamengo potvrdio je i predsjednik ovog kluba Rodolfo Landim.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Balotelli je dao pozitivan odgovor o igranju za nas, ali to je bio jedini kontakt koji smo imali. Za sada smo samo o tome razgovarali", rekao je Landim, prenose inostrani mediji. 

Hoće li u brazilskom velikanu uspjeti da nagovore Balotellija da dođe u Flamengo, ostaje da se vidi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti