Brescia promijenila Balotellijeve podatke na zvaničnoj stranici, kome treba "debeli" špic?

I argentinski velikan je sada "ohladio"

Brescia promijenila Balotellijeve podatke na zvaničnoj stranici, kome treba "debeli" špic?

Brescijina i Balotellijeva povratnička sezona u Seriji A se može opisati na razne načine, osim uspješnom.

Davno je "pukla tikva" na Rigamontiju, pa bi Balotelli mogao dobiti slobodne papire i prije nego što se sezona Serije A završi i Brescija vrati u Seriju B, što je itekako izgledno.

Balotellijev menadžer Mino Raiola već neko vrijeme traži novi angažman za svog klijenta, a nedavno su se pojavile informacije da traju pregovori sa Boca Juniorsima. Navodno je argentinski velikan bio jako blizu da Balotelliju odmah ponudi ugovor, ali su onda do Buenos Airesa stigle nove informacije.

29-godišnji italijanski napadač se manje-više pretvorio u rekreativca od kada je zbog pandemije novog koronavirusa pauzirana sezona.

Balotelli se često znao mučiti sa održavanjem optimalne fizičke forme, ali sada je daleko ispod prihvatljivog nivoa za jednog profesionalnog fudbalera.

Italijan, koji je isključen iz treninga ekipe zbog spora oko ugovora i još nekoliko stvari, se udebljao toliko da je vaga dostigla skoro 100 kilograma.

A to je otkrio i nedavno izmijenjeni Balotellijev profil na zvaničnoj Brescijinoj stranici.

Naime, "updateovani" Balotellijev profil govori da je on trenutno težak 99.8 kilograma. Inače, riječ je o napadaču visokom 190 centimetara.

Potražite više informacija na temu Serie A:

To znači da iskusni napadač ima oko osam kilograma viška.

Taj podatak je, vjeruje se ohladio Bocu, mada je Balotelliju navodno Argentina trenutno svakako "predaleko". I drugi zainteresovani sada razmišljaju vrijedi li rizikovati sa "debelim" napadačem...

Top Komentari

Jupp
Totalno neozbiljan lik, daleko od profesionalca.. Vrlo talentovan decko ali propuh u glavi, sta ces..
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi