Balotelli pred vratima Milana
Foto:EPA

Siniša Mihajlović razgovarao sa napadačem

Balotelli pred vratima Milana

S. Bošković

Televizija AC Milana potvrdila je sastanak između Marija Balotellija i Siniše Mihajlovića, te su rekli da je problematični napadač pokazao poniznost.

Bilo je nekih nagađanja da će se Balotelli i Mihajlović susresti kod Prata, blizu Florence, gdje Milan otvara sezonu protiv Fiorentine.

Nakon toga, televizija Milana, priznala je sastanak i da je posudba veoma izgledna.

"Možda je bio sastanak i možda je bio pozitivan. Čini se da je Mihajlović prepoznao iskrenost u riječima Maria Balotellija, koji je imao veoma skroman pristup, uzimajuću u obzir njegovu trenutačnu situaciju." - rekao je reporter.

"Jedine izjave koje mogu potvrditi ovo ili negirati moguće su jedino od strane Mihajlovića, nakon utakmice sa Fiorentinom."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Naposljetku, ako trener da pozitivan odgovor, klubovi će morati dogovoriti uvjete. Već sutra ujutro mogao bi biti preliminarni ugovor između Milana i Liverpoola. Ako dođe do tada, jedan dio njegove plate bio bi podijeljen sa Liverpoolom."

Neki drugi talijanski mediji prenose da su pregovori uvelike odmakli, te da Balotellija čeka medicinski pregled već sutra.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti