Balotelli se neće izvući ako napravi glupost
Foto:EPA

Mihajlović govorio o Balotelliju

Balotelli se neće izvući ako napravi glupost

S. Bošković

Milan je pod vodstvom Siniše Mihajlovića zaigrao bolje, te upisao dvije uzastopne pobjede od 3:2, a danas je srbijanski stručnjak posebnu pažnju posvetio Mariju Balotelliju.

Osvrnuo se bivši trener Sampdorije na igru Balotellija, koji je protiv Udinesea postigao sjajan gol i bio igrač utakmice.

"Drago mi je zbog njegovog ponašanja jer sam ga ja na svoju odgovornost doveo ovdje i to sam uradio za njegovo dobro", rekao je Mihajlović, te dodao:

"Nisam uradio ništa posebno. Razgovarao sam sa njim i izgleda da ima samopouzdanja. Za sad radi ono što očekujem od njega, ali još je rano. Sudit ćemo mu na kraju sezone. Sve što radi dobro samo je do njega. Odrastao je kao čovjek i kao igrač. Ne smijemo ga previše hvaliti. On je profesionalac i mora se ponašati tako. Sazrio je, ali ne smije posustati od toga. On dobro zna da se neće izvući ako uradi nešto glupo".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Milan sutra gostuje Genovi, a sedam dana kasnije na San Siru dočekuju Napoli. Nakon pet susreta imaju tri pobjeda i dva poraze, te se nalaze na sedmom mjestu ljestvice.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.