Balotelli se opametio ili? Imam dvoje djece, prošlo je vrijeme ludovanja

Napadač Nice

Balotelli se opametio ili? Imam dvoje djece, prošlo je vrijeme ludovanja

Italijanski napadač Mario Balotelli kaže da je očekivao poziv za prethodne prijateljske utakmice italijanske reprezentacije. Ipak, poziv nije stigao.

Mario igra sasvim solidnu sezonu u Nici jer je na ukupno 31 odigranom susretu postigao 22 gola. Njegov problem je što Italija u ovom trenutku ima sjajne napadače poput Immobilea, Insignea ili Belottija i Mario je ponovo ostao bez poziva.

On na sve načine pokušava uvjeriti ljude u Italijanskom fudbalskom savezu da se promijenio i da više nije problematičan.

"Da budem iskren, očekivao sam poziv nazad u Azzurre. Iskusniji sam nego ranije. Imam 27 godina, dvoje djece i vrijeme kada sam ludovao sa curama je prošlost", poručio je Balotelli.

Nekadašnji napadač Intera, Manchester Cityja i Milana je tokom karijere upisao 33 nastupa za Italiju na kojima je postigao 13 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti