Balotelli se svađao sa navijačima Napolija

Užarena atmosfera pred večerašnji derbi

Balotelli se svađao sa navijačima Napolija

Endin Čaušević

Ekipa Milana večeras u gostima igra derbi protiv Napolija u okviru 26. kola italijanske Serije A.

Napoli je trenutno na drugom mjestu Serije A, ali bi pobjedom ponovo zasjeli na lidersko mjesto i tako iskoristili kiks Juventusa. S druge strane, Milan je šesti sa pet bodova zaostatka za gradskim rivalom Interom koji je peti.

Da nas očekuje paklena atmosfera u Napulju navijači domaće ekipe pokazali su danas. Naime, grupa navijača Napolija okupila se danas ispred hotela u kojem se nalaze igrači Milana, te su vrijeđali Marija Balotellija.

Ipak, ni napadač Milana nije ostao dužan i na kraju je ušao u svađu sa navijačima Napolija. Nakon nekoliko uvreda s obje strane policija je uspjela da prekine ovu svađu. Navijači Napolija ostali su ispred hotela i nastavili su pjevati uvredljive pjesme na račun Milana i Balotellija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Utakmica između Napolija i Milana igra se večeras od 21 sat.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi