Balotelli se vraća u Seriju A?
Nestašni dečko evropskog fudbala mogao bi se vratiti u Seriju a

Balotelli se vraća u Seriju A?

O. Lekić

Kontroverzni talijanski napadač Mario Balotelli mogao bi se vratiti u Seriju A.

Zločesti dečko evropskog fudbala nakon tri godine mogao bi ponovo zaigrati u Seriji A.

Međutim, ne u nekom velikom talijanskom klubu nego u novom članu Serije A, Bresci.

Kako pišu tamošnji mediji novi član elitnog ranga talijanskog fudbala želi dovesti Balotellija, a navodno je i on zainteresiran za dolazak.

Balotelli ne skriva simpatije prema Bresci, što i ne čudi s obzirom da je odrastao u ovom gradu i da ga za njega vežu lijepe uspomene.

Povratak Bresce u društvo najboljih proslavio je na društvenim mrežama, a kako mu ističe ugovor sa Marseilleom priča o povratku u Seriju A dobija na značaju.

Podsjetimo, Balotelli je u januaru stigao u Marseille iz Nice i u 12 odigranih utakmica postigao je osam golova.

U karijeri je još nastupao za Lumezzane, Inter, Milan, Liverpool i Manchester City u kojem je svlačionicu djelio sa našim Edinom Džekom.

Za talijansku reprezentaciji odigrao je 36 utakmica i pritom je postigao 14 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi