Balotelli šetao po Moskvi i tražio Vladimira Putina

Nasmijao saigrače

Balotelli šetao po Moskvi i tražio Vladimira Putina

E. Čaušević

Fudbaleri Nice sutra igraju u Moskvi protiv Spartaka revanš utakmicu šesneastine finala Evropske lige.

Nica je u prvom duelu prije šest dana poražena na domaćem terenu sa 3:2 iako su vodili sa 2:0. Francuski klub je jučer doputovao u Moskvu gdje ih je dočekao "debeli" minus.

Igrači francuskog kluba danas su imali priliku da prošetaju glavnim gradom Rusije, a u centru pažnje bio je Mario Balotelli. Italijanski napadač je šetnju po Moskvi iskoristio da "traži" Vladimira Putina, a sve je zabilježio mobitelom.

"Putine, Putine. Pa, gdje si Putine?", govorio je Balotelli dok je šetao Moskvom sa saigračima koji se nisu mogli suzdržati od smijeha.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi