Balotelli spakovao stvari i napustio kuću u Nici, transfer pred realizacijom
(Foto: EPA) Balotellijev učinak u Nici ove sezone je jedna asistencija...

Super Mario uskoro u Marseilleu

Balotelli spakovao stvari i napustio kuću u Nici, transfer pred realizacijom

Muke Marija Balotellija se bliže kraju. Super Mario je navodno napustio kuću koju je iznajmljivao u Nici i očekuje transfer.

Njegova destinacija bi trebao biti Marseille, klub u koji je trebao preći i ljetos. Ipak, transfer je tada propao jer su sve strane različito tumačile ugovor Balotellija sa Nicom.

Prema pisanjima lokalnih medija u Nici, italijanski reprezentativac je napustio kuću koju je iznajmljivao u ovom gradu i počeo proces preseljenja u Marseille.

Očekuje se da će Balotellijev ugovor, koji svakako ističe u junu ove godine, biti sporazumno raskinut, pa će nestašni Italijan u Marseille stići kao slobodan igrač.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Balotelli nije postigao niti jedan gol u Ligue 1 ove sezone. Odigrao je tek 10 utakmica za Nicu u Ligu 1, prije svega zbog zategnutih odnosa sa trenerom Patrickom Vieriom, kojim je kumovala "zbrka" oko Balottelijevog propalog transfera u Marseille prošlog ljeta.

Marseilleu će itekako dobro doći Balotellijeva pomoć s obzirom da se trenutno ne nazire izlaz iz krize ekipe sa Velodromea. Tako su Garcijini izabranici trenutno na devetom mjestu Ligue 1 sa 28 bodova. Poređenja radi, prvoplasirani PSG ima 50 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi