"Balotelli u reprezentaciji? Ima još šest mjeseci..."

Da li će Super Mario zaigrati na EP-u?

"Balotelli u reprezentaciji? Ima još šest mjeseci..."

Reprezentacija Italije je, nakon blamaže u posljednjim kvalifikacijama za Mundijal, sa novim selektorom na kormilu (Roberto Mancini) na dominantan način stigla do plasmana na smotru najboljih selekcija Starog kontinenta.

Azzurri su poprilično podmladili ekipu, ali mnoge na Apeninima i dalje zanima da li će Mancini za Evropsko prvenstvo pozvati i svog miljenika, Marija Balotellija - koji od ove sezone brani boje Brescije.

Mancini ima nekoliko izuzetno kvalitetnih napadača na raspolaganju, ali su vrata i dalje otvorena i Balotelliju. Naravno, ako se u nastavku sezone dokaže u Seriji A.

"Balotelli u reprezentaciji? Još je šest mjeseci ostalo... Trenutno imam samo jednu ili dvije dileme kada je ekipa u pitanju", izjavio je Mancini tokom Social Football samita, pa dodao:

"Nažalost, ne mogu da povedem 35 igrača koji zaslužuju mjesto u reprezentaciji. Mogu samo 23".

Balotelli je do sada u dresu Brescije postigao tek dva gola, a u centru pažnje se našao prije svega zbog rasističkih uvreda na koje je naišao u svojoj domovini.

Top Komentari

United_HZ
Veliki talenat ali teški degenerik
1 2
Dobojlija
Kako Italija igra trenutno im on nije potreban
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi