Immobile: Nadam se da Italija može osvojiti Euro

Napadač Azzurra

Immobile: Nadam se da Italija može osvojiti Euro

Samopouzdanje kod reprezentativaca Italije itekako je poraslo nakon fantastično odigranih kvalifikacija za Euro. 

Italija je svoju grupu završila s maksimalnim učinkom od 10 pobjeda, a kao šlag na tortu je sinoćnji trijumf protiv Armenije od čak 9:1.

Nakon tog meča napadač reprezentacije Ciro Immobile, koji je sinoć postigao dva gola, izrazio je nadu da Azzurri mogu osvojiti Euro narednog ljeta.

"Veoma sam sretan, imali smo fantastično putovanje a navijači su nam dali dodatni vjetar u leđa. Nadam se da će isto napraviti i na Euru", kazao je Immobile za Rai Sport i dodao:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Znatiželjni smo da vidimo koga će nam žrijeb dodijeliti i bit ćemo ispred TV ekrana. Mi smo sjajna grupa, dokazali smo da možemo napraviti sjajne stvari u posljednja dva mjeseca i nadam se da nešto možemo osvojiti narednog ljeta. Ovaj tim to zaslužuje, zahvaljujem se treneru koji mi je dao šansu da igram".

Inače, žrijeb grupa za Euro bit će održan 30. novembra u Bukureštu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi