Balotelli: Zvala me i Verona, ali nisam mogao tamo...
EPA

Odlučio se vratiti kući

Balotelli: Zvala me i Verona, ali nisam mogao tamo...

Mario Balotelli, napadač čije je ime dobro poznato u nogometnim krugovima, otkrio je kako ga je željela dovesti i Hellas Verona.

Nakon trogodišnje francuske avanture Balotelli je ljetos odlučio da karijeru nastavi u Bresciji i vrati se kući, budući da je i istomenom gradu odrastao, a veliku ulogu u toj odluci imala je njegova porodica.

Zbog toga je, uostalom, odbio i Hellas Veronu koja je također bila zainteresovana za njegove usluge.

"Kada se javio predsjednik Massimo Cellino, razgovarao sam sa majkom koja je bila toliko sretna da je čak i plakala. Brescia je moj grad, rekao sam da ću odigrati jednu sezonu, a onda ćemo vidjeti šta dalje", ispričao je Super Mario za Corriere dello Sport, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"I Hellas Verona se javila. Njihov predsjednik je kontaktirao Cellina i pitao ga jesu li uistinu zainteresovani za mene, on je rekao da nisu, ali tri dana kasnije sam potpisao ugovor. Nisam mogao otići tamo, ipak sam ja iz Brescije."

Balotelli je na dosad odigranih 15 utakmica zabio pet pogodaka u Seriji A.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi