Kiša crvenih u Modriči: Bandić u izvještaju objasnio isključenja

Burno je bilo na utakmici između Sloge i Zrinjskog

Kiša crvenih u Modriči: Bandić u izvještaju objasnio isključenja

Esmer Oštraković

Sloga i Zrinjski su u Modriči odigrali jedan od derbija ovog kola u WWin ligi Bosne i Hercegovine. Utakmica je završena remijem, a konačan rezultat bio je 1:1.

Praktično, ono što je bilo najzanimljivije na utakmici viđeno je u posljednjih petnaestak minuta utakmice.

U 74. minuti pravi haos na terenu. Mulahusejnović je pao nakon jednog duela, a sudija Bandić iz Gruda je to okarakterisao kao jedanaesterac.

To je dovelo do pravog haosa na terenu, a bilo je zaista svega na terenu, ali i pored njega.

Prekid je trajao desetak minuta, a nervozni su bili i jedni i drugi. Bilbija je pogodio sa bijele tačke, ali je Sloga u 95. minuti uspjela da dođe do boda na ovoj utakmici.

Oglasi

Antoni Bandić je na ovoj utakmici pokazao čak pet crvenih kartona, a sad je poznato i zašto.

Ovako je Bandić "objasnio" crvene kartone koje je podijelio.

Isključenja: FK SLOGA DOBOJ: 4 Nikolić Miloš (77; Nasiliničko ponašanje hvatanje za vrat gostujućeg igrača uz upotrebu prekomjerne sile); 24 Batar Bojan (77; Nesporsko ponašanje nedozvoljeno ulaženje u teren za igru prilikom zagrijavanja. i 90+6; Nesporsko ponašanje provakativno proslavljanje pogotka prema gostujućoj klupi.);

HŠK ZRINJSKI: 25 Ćuže Mario (77; Nasiliničko ponašanje hvatanje domaćeg igrača br 4 za vrat uz upotrebu prekomjerne sile)

Potražite više informacija na temu WWin liga BiH:

Isključenja: FK SLOGA DOBOJ: Maksimović Zlatko (77; Nesporsko ponašanje upućivanje vulgarni riječi sudiji utakmice i gostujućoj klupi.); HŠK

ZRINJSKI: Petrović Željko (77; Nesporsko ponašanje upućivanje vulgarni i uvredljivih riječi prema domaćoj klupi.)

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

PoliziaMerda1981
Vrane pripremi mi holandez paprika naletit ću sutra. Nemoj da si mi one posipane uvalio stara varalico i lopužo
3 0
user1676328842
Bandić između dvije vatre (Beus i Vico ) Beus ga poslao da zaštiti zrinjski a Vico da ih kartonira za iduću utakmicu . Posao obavljen ! Čestitam !
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi