Jagodić: Ako će kažnjavati neka kažnjavaju, svi akteri nisu bili na nivou

Ivanković smatra da je remi realan ishod meča

Jagodić: Ako će kažnjavati neka kažnjavaju, svi akteri nisu bili na nivou

Samir Mlaćo

Mnogo uzbuđenja u duelu Sloge i Zrinjskog danas. Na kraju podjela bodova uz sedam crvenih kartona i buru nezadovoljstva u domaćem taboru. 

Mnogo uzbuđenja u duelu Sloge i Zrinjskog danas.

Zrinjski je poveo sa 11 metara u samom finišu meča, a nakon što je Bandić pokazao na bijelu tačku, neredi na terenu.

Domaći su protestovali, došlo je do naguravanja i na terenu ali i pored klupe gostiju. Epilog, sedam crvenih kartona.

I kada se činilo da Plemići nose tri boda, šok duboko u sudijskoj nadoknadi. Sloga je stigla do izjednačenja

Komentar nakon meča dao je pomoćni trener Zrinjskog Mario Ivanković.

Oglasi

"Nismo zadovoljni, ali cijelo stanje i cijela utakmica kada se pogleda najrealnije je remi. Nije se moglo igrati posebno, jednostavno kada primite gol na kraju morate žaliti.

Okrećemo se Borcu i želimo se koliko toliko pobjedom približiti Borcu", rekao je Ivanković.

Riječ je zatim dobio i Jagodić. Smatra su crveni kartoni bili bespotrebni, a osvrnuo se i na utakmice revanša Kupa sa Posušjem. Uputio je kritiku odgovornima.

"Očekivao sam lijepu utakmicu, a mi smo pokazali u 20 minuta da smo ravnopravan protivnik Zrinjskom. Zrinjski je preuzeo incijativu, ali svi akteri danas nisu bili na nivou.

Da jesu, sve bi bilo drugačije. Moji igrači su heroji, prije 60 sati smo došli iz Posušja, primili u 94. minuti gol, a sada dali u 91. minuti. Skup je ovo bod, a mi skupljamo bodove. Ne znam zašto je isključen Batar, stiže i naredna utakmica, pa i Kup. Ako će kažnjavati, neka kažnjavaju, svi akteri danas nisu bili na nivou. Ovaj remi je zaslužen, a teren je takak kakav jeste. U suštini, mogu Zrinjskom poželjeti sve najbolje, a mi već sutra zaboravljamo ovu utamicu.

Idemo sada Širokom, tri - četiri boda su nam potrebna za opstanak, a onda već u utorak igramo Kup. Kažu da se ne smije niko umiješati ovoj četvorki na vrhu. To sam čuo danas, neko je tako rekao", dodao je Jagodić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloga u revanšu Kupa protiv Posušja će 'ganjati' prolaz dalje, a u prvom meču bilo je 3:2 za Posušje.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1690272632
Usta ti mater j.... Jagodiću ...Nasilničko ponašanje tvojih igrača je za svaku osudu ..A penal pogledaj malo na snimci ...Seljačino jedna ,je... te Borac
0 0
user1676371999
Kockaru sto nisi komentarisao kad si borac vodio
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti