Bandiću, šta to radiš? Sudijska lakrdija u Živinicama

Još jedan sumnjiv penal

Bandiću, šta to radiš? Sudijska lakrdija u Živinicama

O. Lekić

Utakmicu 16. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine između Slavena i Travnika obilježila je jedna skandalozna odluka glavnog suca Antonija Bandića.

Sudac iz Gruda, koji se posebno 'proslavio' dosuđenim penalom za Zrinjski u duelu sa Radnikom prošle sezone, ovoga puta je nastupao u Živinicama gdje je dosudio i više nego sporan penal za Travnik.

Penal nije realizovan,a nakon odbrane golmana Slavena uslijedila je erupcija oduševljenja među gledaocima.

Inače, Slaven je Travnik savladao rezultatom 1:0 a u nastavku pogledajte pomenuti detalj.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Top Komentari

Gari Garinča
Prva liga lakrdija, šou se nastavlja u subotu i nedjelju. U ovoj ligi imate dvije grupe sudija. Jednu kontroliše Dominković a drugu Durić. Kad je svirao čist penal za domačina, onda da bi se izvadio i dodvorio, zna se kome, izmislio penal za goste. X se mogao unovčiti, ovako je možda ostao kratkih rukava.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti