Prvo je golom šokirao Juventus, pa cijelu Italiju izjavom koju je dao Diletti

Barak obećao velike stvari, ali šalio se

Prvo je golom šokirao Juventus, pa cijelu Italiju izjavom koju je dao Diletti

Edmir Škorić

Antonin Barak bio je junak Verone, pošto je jučer postigao pogodak za bod protiv aktuelnog prvaka Juventusa (1:1).

Stara dama je vodila golom Cristiana Ronalda, ali je Verona uspjela da dođe do boda, pošto je Antonin Barak glavom pogodio za 1:1. Nakon meča je razgovarao s DAZN-ovom novinarkom Dilettom Leottom.

"Ovo je ključ naše igre. Vrlo smo agresivni i fizički smo jaki, a posjeduje i kvalitet. Ovo je naš način na koji igramo nogomet", rekao je Barak, pa je onda dao jednu jako interesantnu izjavu.

"Mogli bismo da osvojimo Scudetto", dodao je, nasmijavši se, ali kako Verona igra, sve je moguće.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus je treći s 46 bodova, a Verona deveta sa 35 bodova. Bio je tim Ivana Jurića i u Top 4 u jednom trenutku, ali u posljednje vrijeme ipak više loših rezultata nego ranije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi