Barbarez izbrisao tweet posvećen Mladenu Krstajiću

Shvatio da je pretjerao

Barbarez izbrisao tweet posvećen Mladenu Krstajiću

Nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Sergej Barbarez sinoć se oglasio nakon što je reprezentacija Srbije ispala sa Mundijala.

Legendarni Barbarez je odlučio da dolije sol na ranu selektoru susjedne nam zemlje Mladenu Krstajiću, pa je na Twitteru napisao: "Ko će sada u Hag?", aludirajući na prethodnu objavu selektora Srbije na Instagramu u kojoj je između ostalog napisao: "Nekada prokleti Hag, a danas VAR".

Ipak, kada su gotovo svi mediji ovo objavili, Barbarez je očito shvatio da je malo i pretjerao, pa je odlučio da izbriše sporni tweet sa svog Twitter naloga. Obzirom na to, sada mu je posljednja objava na Twitteru ona od prije tri dana, vjerovatno posvećena bivšem klubu, HSV-u. 

Podsjetimo, reprezentacija Srbije je sinoć ispala sa Mundijala i to nakon što je izgubila od Brazila sa 2:0 u odlučujućem susretu grupne faze.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi