Barbarez i Jakirović obavili razgovore u NSBiH
Foto - EPA

Kandidati za selektora

Barbarez i Jakirović obavili razgovore u NSBiH

Midhat Šljivak

Stručna komisija za izbor selektora, u kojoj su Zvjezdan Misimović i Emir Spahić, obavila je danas razgovore sa dvojicom kandidata za selektora fudbalske reprezentacije BiH.

Na razgovoru u prostorijama NSBiH bili su Sergej Barbarez i Sergej Jakirović i oni su predstavili svoje kandidature za mjesto selektora fudbalske reprezentacije BiH.

Ranije je razgovor obavljen sa bugarskim stručnjakom Ivaylom Petevom, a očekuju se još razgovori sa Husrefom Musemićem i Amarom Osimom.

Misimović i Spahić će nakon razgovora predložiti kandidata Izvršnom odboru, a njegovo ime će vjerovatno biti poznato 22. decembra na sjednici Izvršnog odbora NSBiH.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Međutim, još uvijek se ne zna hoće li tog dana selektor biti imenovan, te nam ostaje da čekamo utorak i vidimo šta će se desiti na sjednici čelnika bh. fudbala.

Top Komentari

user1605368976
Barbarez!
8 0
Tas14
Barbarez ili Husref Musemić
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi