17

Komentari (17)

Zaccheroni
Barba sve cemo mi ovo prezivjeti a hoce li oni?!
Popisam sve koji su protiv ove Legende. I najveci je apsurd sto ova Legenda nije u reprezentaciji nema veze na kakvoj funkciji a najvise bi ga volijo vidjet ko trenera. Nema veze sto nema iskustvo al bi ga fanatikosi i svi ostali istinski navijaci Bosne velikodusno prihvatili a i da ne pokaze rezultat ni to mu nebi niko ubijedjen sam 100 % zamjerijo jer Barba je bijo i vise od Fudbalera, znaci svi o cemu mislim samo kad spomenem utakmicu Bosne u Beogradu davnih godina. Zato jos jednom cu se ispisat na sve koji su protiv ove LEGENDE
Mirsad1705
Barbarez je u pravu. Milošević je gori od Hadžibegića i Kodre skupa - a pored toga je i nikakav čovjek - izjavio je da ukoliko ne bude rezultata da će sam otići, a evo nije otišao iako ni "r" od rezultata nije napravio. Uigravanje reprezentacije je počeo sa 37 igrača za 3 utakmice, van svake pameti. Sa ovakvim savezom i selektorom samo ćemo i dalje tonuti. Od Ukrajine ćemo izgubiti najmanje 3 razlike.
bk123
Najlakse srat a ništa ne radit
Kyle8812
Kad nam je vrhunac novinarstva vijest da je bivši rep naše zemlje odlucio se oglasiti na X-u nakon toliko pokera/ruleta i TikToka koji sa svoje 52 godine mimo fudbalske karijere nije uradio ništa po pitanju fudbala onda se vidi da smo dotakli dno dna.I onda se neko pita zašto nam je ovako?E ovo vam je odgovor zašto.Oke ne moras ti biti sportski direktor,trener,skaut ili slicno ali se onda nemoj oglašavati jer nisi kompetentat da išta govoriš kad nisi “unutra” skoro 20 godina.
BosanskaSvedska
Ako Bog da ce Barbarez biti predsjednik nfsbih
Chwilla
Joj ne seri i ti vise barba zovota ti!
FahrudinKonjHodzic
id kockaj ubleho dosadijo si
user1676648256
Jedini koji se javi napise ima muda jedan je Sergej kralj
user1676648256
Vi sto pisete ste kockari i alkoholičari okrenite se oko sebe jedini koji nesto napise gdje su ubleha sto su na budžetu Glavas i kompanija
user1676648256
Ovaj može pisati časno i pošteno svaka mu cast
user1676741915
E moj BARBA ako nas bude vico vodio dotačemo dno dna
Kyle8812
Što nas on ne vodi? A da ne moze od ruleta i tiktoka
user1676648256
Kako će te on viditi jadn nabio kad mu mrdaju ni blizu ovi uhljupi
user1676648256
Ne pasu savezu pošteni kako bi se oni bogatili ****s repku
user1676741915
Kad bi Sergej bio urepki kako bi ovi krali iz Banja luke
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.