Barbarez se prisjetio reprezentacije, pa se pojavio komentar na koji nije ostao imun

Nikad nećete pogoditi ko ga se sjetio

Barbarez se prisjetio reprezentacije, pa se pojavio komentar na koji nije ostao imun

I, dok se čeka izbor novog selektora fudbalske reprezentacije BiH, sve više se čačka po profilu Sergeja Barbareza, kako na Twitteru, tako i na Instagramu.

Mnogi navijači se nadaju kako bi Barbarez mogao dati neki 'znak' da je zainteresovan zamijeniti Roberta Prosinečkog na klupi našeg nacionalnog tima i na taj način ispuniti želju većeg dijela nacije.

Jedan story koji je vezan baš za reprezentaciju Barbarez je objavio na Instagramu prije 19 sati, a isti je prije svega šaljivog karaktera.

Naime, nekadašnji kapiten Zmajeva je nedavno na Instagramu objavio fotografiju koja je nastala u trenutku kada je postigao pogodak protiv Danske na Parkenu te je u opis stavio: 'Jedan od najemotivnijih golova moje karijere!".

Ta objava je 'zapala' za oko jednom Dancu koji je pronašao i sebe na fotografiji. U pitanju je tadašnji reprezentativac ove skandinavske zemlje, koji očito i danas žali što nije malo bolje reagovao kod tog pogotka iz 2003. godine, Martin Alberchtsen. On je ostavio urnebesan komentar:

'Taj gol je razlog zašto sam imao vrlo kratku reprezentativnu karijeru (ja sam u crvenom dresu)', napisao je Alberchtsen što je dobro nasmijalo Barbareza koji je odlučio print screen objave i komentara postaviti na story.

Barbarez mu je i odgovorio na taj komentar te kratko napisao: 'Izvini'.

Inače, kada već govorimo o Alberchtsenu, on je posljednji zvanični meč za Dansku odigrao upravo protiv Bosne i Hercegovine, a tri godine kasnije odigrao je još 28 minuta u prijateljskom susretu protiv Češke. Dakle, taj gol Barbareza i poraz od BiH mu je stvarno i uništio reprezentativnu karijeru.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Kada je u pitanju klupski fudbal, igrao je većinom za danske klubove.

Top Komentari

VelaHavle
Kako ste samo dosadni naporni sa Barbarezom... prvo ste gurali Amawa Osima a sad gurate ovog... okanite se corava posla... da Bog da nikad ne bio selektor dok ne bude prije toga nekog trenirao pa makar Mladost DK
3 6
K79
Najbolja utakmica koju smo ikad odigrali , steta za ovu generaciju sto se nisu nikada plasirali na završnicu
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti