Barbarez: Sretno Zmajevi, na muci se poznaju junaci

Oglasio se putem Facebooka

Barbarez: Sretno Zmajevi, na muci se poznaju junaci

Sergej Barbarez poželio je sreću bh. reprezentativcima u večerašnjoj utakmici baraža protiv Republike Irske. 

Naš nacionalni tim će na Bilinom polju ugostiti oslabljenu selekciju Republike Irske, a bolji iz dvije utakmice osigurat će plasman na predstojeće Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Uoči utakmice nekadašnji bh. reprezentativac Sergej Barbarez oglasio se putem društvene mreže Facebook i poželio sreću Zmajevima.

"Na muci se poznaju junaci! Reprezentaciji BiH puno sreće večeras u baražu. Iako je petak 13. idemo ludo, idemo jako", napisao je Barbarez.

Podsjećamo, Barbarez je ostao upamćen kao reprezentativac koji je uvijek davao svoj maksimum u dresu sa državnim grbom. Za reprezentaciju BiH je odigrao ukupno 47 utakmica i pritom postigao 17 golova. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.