Barca bez Andreja Gomesa i Sergija Roberta u novembru

Problemi sa povredama

Barca bez Andreja Gomesa i Sergija Roberta u novembru

Trener Barcelone Ernesto Valverde našao se u problemima zbog povreda njegovih igrača. 

Barcelona će u novembru mjesecu biti lišena usluga Serija Roberta i Andre Gomesa koji imaju problema sa povredama, potvrdili su iz ovog španskog kluba. 

Roberto je povrijedio butinu i bit će van terena otprilike pet sedmica, dok Andre Gomes ima problema sa povredom tetive i van terena će biti između tri i četiri sedmice. 

Ovaj dvojac je postao veoma važan za Barcelonu ove sezone i sigurno da će Valverde imati problema zbog njihovih povreda. Sergi Roberto je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao ukupno 16 mečeva te je postigao jedan gol uz tri asistencije. S druge strane, Andre Gomes je odigrao 11 mečeva, ali nije popunjavao rubriku 'golovi' i 'asistencije'.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi