Barca gubi dah, engleski velikan De Ligtu nudi 14 miliona eura po sezoni!

Sve je dalje od Barcelone

Barca gubi dah, engleski velikan De Ligtu nudi 14 miliona eura po sezoni!

Edmir Škorić

Barcelona i dalje ne uspijeva da završi posao oko Matthijsa de Ligta, što daje nadu i drugim klubovima da mogu da ga dovedu.

De Ligt je imao sezonu iz snova s Ajaxom i jasno je da će ovog ljeta napustiti Amsterdam. Iako se vode žestoki pregovori s Barcelonom, još uvijek nema dogovora.

Mnogi za to krive njegovog agenta Minu Raiolu, koji nije u dobrim odnosima s Kataloncima, pa je sada teško reći da li je igrač u ovom trenutku najbliže potpisu za Barcelonu.

Međutim, sada se pojavila informacija koja kaže da je Manchester United De Ligtu ponudio čak 14 miliona eura godišnje, čime bi postao jedan od najplaćenijih igrača na Old Traffordu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

United je u velikoj potrazi za stoperom, a mladi De Ligt bi svakako bio idealan. Ono što je sigurno, pred nama je velika borba evropskih titana za potpis ovog holandskog reprezentativca.

Osim Barcelone i Manchester Uniteda, navodno se o De Ligtu raspituje i Manchester City, kao i nekolicina drugih timova iz samog vrha evropskog nogometa.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi