Barca igračima koji su osvojili Ligu prvaka osigurala doživotne plate!

Nevjerovatno

Barca igračima koji su osvojili Ligu prvaka osigurala doživotne plate!

E. Škorić

Juan Carlos Heredia otkrio je kako od Barcelone prima doživotnu platu zbog pomaganja klubu do stigne do evropskog naslova.

Argentinac je igrao zajedno s Johanom Cruyffom za Barcelonu i bio je bočni igrač koji je 1979. osvojio Kup pobjednika kupova.

Heredia je nedavno otkrio za The Tactical Room da je svaki član Barce koja je osvojila evropski trofej dobio doživotni ugovor nakon obećanja bivšeg predsjednika Joana Laporte.

"Kada je Barcelona pobijedila u finalu Lige prvaka u Rimu protiv Manchester Uniteda golom Lionela Messija, predsjednik kluba Joan Laporta zjavio je da će svi oni koji su bili evropski prvacis Barcom dobili doživotnu platu i ispunio je obećanje", rekao je Heredia.

Potražite više informacija na temu La Liga:

O tome se ranije nikada nije pisalo niti govorilo, ali čini se da sve generacije Barce koje osvoje trofej namijenjen najboljoj evropskoj ekipi, dobijaju doživotne plate, a jedino je pitanje kako to podnosi budžet katalonskog kluba.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dinas
hahahah mogu kad je vise nikad osvojiti nece
3 5
Pala
Kolko osvajaju podnose odlicno, bio bi problem kad bi kraljevski klub isplacivo dozivotne igracima jer ipak su oni 3x osvajaci LP....
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi