Barca ipak nije završila s transferima?

Srna bi mogao put Katalonije

Barca ipak nije završila s transferima?

Edmir Škorić

Iskusni hrvatski nogometaš Darijo Srna mogao bi preći u Barcelonu.

Iako je završen prelazni rok, Ukrajinci tvrde da bi Šahtar mogao da izađe Srni u susret i raskine ugovor kako bi igrač prešao u Barcu.

Srna ima ugovor do ljeta naredne godine, ali zbog nemjerljivog doprinosa kojeg je dao timu iz Donjecka, klub mu ne bi smetao kada je u pitanju prelazak u jedan do najvećih timova na svijetu.

Iskusni defanzivac navodno je u pregovorima s Barcom, mada Katalonci na toj poziciji imaju Aleixa Vidala i Sergija Roberta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Srna je od 2003. godine član Šahtara, a ranije je igrao u Hajduku. Nedavno se oprostio od dresa hrvatske reprezentacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti