Koke: Volio bih da Reus dođe u Atletico
Dok su u prošlosti mnoge zvijezde Borussije Dortmund odlazile u druge klubove, za Reusa dileme nije bilo. Svaki put je pokazao lojalnost (Foto: EPA)

Igrač španskog kluba priznao

Koke: Volio bih da Reus dođe u Atletico

Vezni nogometaš Atletica Koke priznao je da bi u madridskom klubu volio vidjeti Marca Reusa.

Iako se ovaj 29-godišnji nogometaš gotovo svaki prijelazni rok dovodi u vezu s različitim klubovima, od 2012. godine pa sve do danas je na Westfalenu. Među onima koji se njegovoj lojalnosti dive je i Koke, koji ne krije da bi volio da Reus dođe u Atletico.

"Volio bih ga vidjeti u Atleticu. Dopada mi se njegov stil igre, snažan je, brz, opasan, nepredvidiv", kazao je Koke, prenose inostrani mediji, pa potom dodao:

"Imao je mnoštvo ponuda u proteklom periodu, ali je svaki put odlučio da ostane. To me impresionira. Ovakva lojalnost klubu se više ne viđa često u nogometu", istakao je Koke.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za dortmundski klub Reus je odigrao više od 200 zvaničnih utakmica, a pritom je postigao 103 pogotka i upisao 66 asistencija. Prethodno je nosio dres Borussije M'Gladbach.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti