Barca na koljenima poslije pola sata igre!
Valencia je na Nou Campu stigla neočekivano do 2:0 poslije malo više od pola sata igre

Mogu li se Katalonci vratiti?

Barca na koljenima poslije pola sata igre!

Edmir Škorić

U derbiju 22. kola španske La Lige na Nou Campu se od 18:30 sastaju Barcelona i Valencia, a stvari su za sada jako loše po domaći tim.

Lider Barcelona je s velkom ulogom favorita dočekala Valenciju, ali Lionel Messi i Luis Suarez su sada u jako teškoj poziciji.

Poslije 32 minute igre Šišmiši vode 2:0 i sada se ovom rezultatu raduju navijači Atletica, Reala...

Prvi gol je postigao Kevin Gameiro u 24. minuti nakon kontre i sjajnog proigravanja Rodriga, a onda je u 32. minuti Parejo zabio s penala kojeg je skrivio Sergi Roberto koji je dobio i žuti karton.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pogodak Gameira pogledajte OVDJE.

Jeste prednost Valencije velika, ali ako neko može da se vrati iz bilo kakvog zaostatka onda je to ekipa koja u svojim redovima ima Suareza, Messija, Coutinha...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi