Barcelona ostala bez rezervnog golmana, Cillessen propušta utakmice kupa protiv Real Madrida
Jedan od ključnih igrača u utakmici kupa protiv Seville

Problemi za Katalonce

Barcelona ostala bez rezervnog golmana, Cillessen propušta utakmice kupa protiv Real Madrida

S. Pašalić

Rezervni golman ekipe Jasper Cillessen će biti van terena mjesec i po zbog povrede mišića lista, saopšteno je iz nogometnog kluba Barcelona.

Holandski golman je u srijedu branio u utakmici kupa protiv Seville koju je Barcelona dobila sa 6:1, a Cillessen je možda bio i jedan od ključnih igrača Katalonaca s obzirom da je kod rezultata 1:0 odbranio penal Banegi.

Da je Banega pogodio sa bijele tačke Sevilla bi imala tri gola prednosti i Barcelona bi tu prednost puno teže stigla.

Cillessen u prvenstvu ove sezone nije upisao niti jedan nastup, ali će zbog ove povrede propustiti obje utakmice polufinala kupa protiv Real Madrida u kojima bi vjerovatno branio.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi