Barca sa šestoricom igrača želi "smekšati" Inter samo kako bi dovela Lautara

Svi su na raspolaganju

Barca sa šestoricom igrača želi "smekšati" Inter samo kako bi dovela Lautara

Edmir Škorić

Barcelona ne odustaje od Lautara Martineza i spremna je sve da uradi kako bi dovela Argentinca.

Katalonski list Sport smatra da je Barcelona spremna poslati čak šestoricu igrača u Inter kako bi dogovorila dolazak Martineza, koji bi donio neophodnu svježinu na poziciju centralnog napadača.

Inače, odštetna klauzula za Lautara je 111 miliona eura, ali Katalonci žele na drugi način doći do potpisa s obzirom da im sada nije idealno vrijeme za potrošiti veću sumu novca.

Arturo Vidal, Semedo, Rafinha, Umtiti, Todibo i Junior Firpo su igrači koje Barca planira koristiti u transferima i uz pomoć koji bi nagovorila Inter na prodaju Lautara.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Lautara na Nou Campu vide kao idealnu zamjenu za urugvajsku zvijezdu Luisa Suareza, čiji se odlazak iz kluba najavljuje već određeno vrijeme.

Na Interu je sada da pokuša da odabere među ponuđenim igračima kako bi pronašli dogovor s Barcelonom, mada će Nerazzurri, koliko god je to moguće, pokušati da zadrže najvažnije igrače i Lautaro je sasvim sigurno jedan od njih.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
Hej cirkusa od kluba jbt, još malo pa će bankrotirati. Griezman, Dembele, Coutinho gotovo pa 400 mil., sad hoće za ovog neku trampu od 2, 3 igrača plus keš. Pa nigdje logike. Haj da je to Mbappe pa ok al ovaj Lautaro?? Pa šta je to on napravio do sad pa ste toliko zapeli za njeg? Jbt poslaćete haman i Messia u Inter za ovog kretena.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi