Barca saopštila Redsima za koliko novca Dembele može na Anfield
(Foto: EPA) Ousmane Dembele je ove sezone upisao 11 nastupa za Barcelonu u LaLigi, te je postigao četiri gola. U Ligi prvaka je nastupio dva puta i postigao jedan gol.

Francuzu su izgleda odbrojani dani na Nou Campu

Barca saopštila Redsima za koliko novca Dembele može na Anfield

Ousmane Dembele je na ljeto 2017. godine stigao u Barcelonu. Platili su Katalonci ogromnu svotu novca Borussiji Dortmund za njegove usluge, a još nema naznaka da će im se uloženo vratiti kada je mladi Fracnuz u pitanju.

Dembele ima ogromnih problema sa disciplinom, ponašanjem i stavom prema klubu, pa je uspio protiv sebe okrenuti i trenera i čelnike Barce.

Barcelona, izgleda, jedva čeka da se riješi Dembelea, ali od njegovog transfera želi vratiti značajan dio novca koji je potrošen na njegov dolazak.

Špekuliše se da je Dembelov transfer ukupno koštao Barcelonu i do 150 miliona eura, a prije nekoliko dana su se pojavile špekulacije da Liverpool ne bi imao ništa protiv da dovede 21-godišnjeg ofanzivca na Anfield.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sada španski Sport saopštava da je Barcelona obavijestila Liverpool da uopšte neće razmatrati ponude manje od 100 miliona eura za Dembelea, te da je to minimalan iznos za koji bi Francuz mogao napustiti Nou Camp.

Britanski mediji su, nešto ranije, špekulisali da je Liverpool spremio tačno 100 miliona eura za Dembelea, pa ne bi čudilo da uz malo pregovaranja dva kluba postignu dogovor i Francuz narednog ljeta krene put Anfielda.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi