Griezmann: Barca? Budio sam ženu u tri ujuto da pričamo o tome...
Francuz je prošle zime bio na pragu Barcelone, ali je shvatio da bi se u Kataloniji sve vrtjelo oko Lionela Messija, pa je odlučio ostati u Madridu

Odlučio ostati igrač Atletica

Griezmann: Barca? Budio sam ženu u tri ujuto da pričamo o tome...

Edmir Škorić

Francuski napadač Antoine Griezmann znao se noću buditi zbog Barcelone.

Prošle zime bio je dogovoren transfer Griezmanna iz Atletica u Barcelonu, ali na kraju je Francuz otao u Madridu. Iako je imao želju da ode u Barcelonu, odbio je i njih i United zbog lojalnosti Atleticu, ali doduše imao tu ulogu i Diego Simeone, pa i menadžeri koje je otpustio...

Međutim, činjenica je također da Griezmann na neki način nije želio otići u Barcelonu jer je svjestan da bi bio uvijek u sjeni Messija.

"Bilo je teško da ih odbijem, željeli su me, bilo je mnogo poruka, poziva, ali i Atletico je pokazao da me želi, saigrači su me pritiskali. Bila je to najteža odluka u mom životul, a jedne noći sam se probudio u tri ujutro da pričamo o tome, da joj kažem kako se osjećam i na kraju sam prelomio", kazao je Griezmann.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Atletico budućnost gradi oko mene, a to je razlika u odnosu na Barcelonu", poentirao je Francuz, jasno aludiravši da nema želju da bude iza Messija.

Top Komentari

teddy sheringham
Hahaha... Jebo grožđe, sigurno je kiselo.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi