Barca slavi ovisnika i nevaljalog dečka!
Atletico se branio, branio, branio... a onda iz kornera došao do gola i bio je na pragu da preuzme večeras lidersku poziciju, no Dembele je ušutkao domaće golom u 90., mada dobar dio gola pripada i Messiju

Dembele za bod u Madridu

Barca slavi ovisnika i nevaljalog dečka!

Edmir Škorić

U derbiju 13. kola španske La Lige Atletico i Barcelona remizirali su rezultatom 1:1.

Barcelona je kao lider gostovala u Madridu, dobro se namučila, kako se i očekivlao, ali na kraju uspjela da ostane neporažena.

Atletico se uglavnom bazirao na odbranu svog gola, igrao je pametno i oprezno, a protiv ovakve Barcelone naravno to je vjerovatno jedini način da se dođe do dobrog rezultata.

Katalonci su bili bolji, uglavnom napadali, stvarali šanse, Atletico se branio i onda dočekao svoju šansu.

U 77. minuti Antoine Griezmann je izveo korner, a Diego Costa se našao na pravom mjestu i zabio za slavlje Madriđana, no Barca je i nakon gola nastavila žestoko napadati.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Isplatilo se u 90. minuti. Sjajna asistencija Messija za Dembelea, koji je s desne strane zabio samo 10 minuta nakon što je ušao u igru. Ovisinik o igricama, nevaljali dečko, izvrijeđali su ga posljednjih dana, no on se pokazao kao spasistelj.

La Liga, 13. kolo:
Atletico - Barcelona 1:0 (Costa 77/ Dembele 90)

Top Komentari

Mirsad
Barsa ce tek biti sretna sa Osmanom ukoliko ga puste da igra, umjesto sto grije klupu. On je izmislio fudbal za levate poput Rafinje i slicnih polufudbalera koji se stalno zale kako imaju malu minutazu.
40 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije