Marc Cucurella: "Tajni agent" Barcelone koji je danas potopio Real

Odigrao odličnu utakmicu

Marc Cucurella: "Tajni agent" Barcelone koji je danas potopio Real

Teme:

Poraz koji je Real Madrid danas iznenađujuće doživio od Eibara (3:0) glavna je tema u španskim medijima.

Mrežu Courtoisa su pogađali Escalante, Enrich i Kike, no zasluge za historijsku pobjedu Eibara pripadaju i Marcu Cucurelli, koji je označen kao Barcelonin 'tajni agent' koji je potopio Real Madrid.

Cucurella je Katalonac na posudbi iz Barcelone u Eibaru, a danas je namjestio golove za Sergija Enricha i Kikea Garciju, te bio dio akcija za sva tri gola koja su došla upravo sa njegove, lijeve strane.

Ovaj igrač predsezonu je proveo u Barceloni, ali za njega više nije bilo mjesta u ekipi Ernesta Valverde, ali današnjom odličnom predstavom pokazao je da nije odustao od povratka na Camp Nou.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Današnja pobjeda za Eibar je bila prva nad Realom u historiji. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti