17

Komentari (17)

nakopitam
Legenda??? Prosjecan igrac iz prosjecnog kluba.
ubnt2
@admiral1 Ooooo GOSPODINE "njiha".Jeste li to Vi, Vaše visočanstvo? Jeste li to postali u međuvremenu i Vidovita Džemila?
admiral1
To je tako samo takvi ka ti mislite da ste jos jak klub samo ste sprdacanja od kluba koja igra evropa ligu vec drugu godinu kanta vas svaki jaci klub dobivate klubove koji su u rangu sa vama
ubnt2
@Adrian **** ja takvog prvaka Evrope kad u toj sezoni na svom stadionu popuši 4-0, et, hebo ja takvu ekipu pa da su osvojili još 3 trofeja...
Adrian
Od koga je popušio 4-0, gubiš se popij tableticu neku za smirenje, Barcelona ne može ni Ligu Evrope da osvoji.
ubnt2
@Adrian Uuuuu Real ti je timčina hebem ti život dragi!!!!
admiral1
Bolji su od barce 10 puta to je bitno ljudi ce osvojit opet ligu dok ce barca propast jos jednom koji ste luzeri
Adrian
Šta je, jel te pogodila istina, Real je prvak Evrope, a šta je Barcelona klub za ismijavanje.
cccccc
adrian, real je lopovski klub
PapaK
Pa svima je jasno ko je i kakav Real Madrid. Sta se tu ima dodati? Dovoljno je znati pricu o otimacini Di Stefana od Barcelone. To mogu da urade iskljucivo korumpirani timovi, rezimski klubovi.
PapaK
Ne smijemo nikad zaboraviti da je Geri zajedno sa Torresom i Villom ucestvovao u humanitarnoj pomoci Bosni i Hercegovini ❤️ Hvala mu.
PapaK
Legenda Blaugrane. Njegov me licni zivot ne zanima, gledam na njega iskljucivo kroz sport. Mnogo toga je dao Barceloni, mnogo toga se odrekao zbog Barcelone i mnogo toga je oprostio Barceloni. Igrao s najvecim ikad u najboljoj eri katalonskog giganta. Hvala ti Geri! Més que un Club.
Adrian
Komedija od kluba.
PapaK
ubnt2
Hvala Geri.+3!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.