Eric Garcia dobio tužne vijesti pred meč u Bilbau, ali svejedno će igrati

Preminuo mu djed

Eric Garcia dobio tužne vijesti pred meč u Bilbau, ali svejedno će igrati

E. Čaušević

Barcelona večeras igra u gostima protiv Atheltic Bilbaa meč drugog kola nove sezone španske La Lige.

Katalonce večeras očekuje tradicionalno teško gostovanje na San Mamesu, a pogotovo jer u Bilbao dolaze po prvi put bez Lionela Messija koji je napustio klub.

Utakmice između Barcelone i Bilbaa igra se od 22 sata, a već su poznati i početni sastavi.

Ronald Koeman nije mijenjao ništa u odnosu na prošlo kolo kada je Barcelona pobijedila Real Sociedad sa 4:2.

Od prve minute večeras će igrati i Eric Garcia koji je ovog ljeta stigao iz Manchester Cityja kao slobodan igrač.

Španski reprezentativac na debiju je oduševio navijače Barcelone i jasno je da će biti vleiko pojačanje u odbrani Barcelone.

Međutim, sat vremena pred početak utakmice Garcia je saznao tužne vijesti. Naime, njegov djed je preminuo večeras u Barceloni, a Garciji su to javili članovi njegove porodice.

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, i pored toga on je odlučio da će večeras igrati protiv Bilbaa iako je sigurno da mu u ovom trenutku nije nimalo lako.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi