11

Komentari (11)

ubnt2
@axel42 Brate ja sam navijač Barce i apsolutno se slažem da ima nekih gnjida od navijača, ali brt moraš znati da su navijači Reala veće gnjide gdje se kurce trofejima i kojekakvim Ligama Prvakama (14) a od toga poštenih 6-7.Eto, navijač si Bayerna, i obično pratim većinu navijača Bayerna i ovdje i na bilo kojem mjestu gdje najviše provociraju Barcelone ali zbog čega? Barca i Bayern su uvijek imali velikanske i korektne utakmice kao dokaz da su jedni od najboljih klubiva na svijetu (izuzev onog debakla) ali navijači Bayerna bi više trebali gledati Real kao većeg neprijatelja jer brt svi se sjećaju 2 gola iz ofsajda protiv Vas, nemoj te to zaboraviti kakav je to usrani klub.
axel42
Pa i navijači Reala su još veće gnjidurine. Tu se apsolutno slažem sa tobom. Furaju te neke lige prvaka, koje su dobili zna se već kako!! Nije samo ta dva gola iz offsajda nego i ono isključenje Vidala a gdje frajer uopšte faul nepravi!! Tata Perez je to sve sredjivao, znam ja to!!
axel42
Jesu doktori, nema šta!! Bankrotirali ljudi! Coutinho, Griezman gotov 300 miliona! Doktori žešći.
Merhaba brat moj
axel42
Merhaba, kralju!! Kakav si?
PapaK
I tako bankrotirani samelju Reala =)
axel42
Ahhahah još svršavate na mikimaus trofej?? Čuj samelju?? Mljevenje je ono što je Bayern njima uradio, a ne ovo!
YouTalkinToMe
@axel42 Ima i barselona svog gadiju, promjeni nick i stavi gazija2, posto onaj paćenik se pretplatio na objave o arsenalu i priči kao je to mali klub i nije velikan a ti se pretplatio na objave o barseloni i palamuđenju kako je to mali klub.
axel42
Ko je rekao da je Barca mali klub?? Barca je jedan od najvećih klubova, ali su im navijači prave gnjide (čast izuzetcima). Neznam što ti uvjek nadješ palamudadi kad napišem nešto o Barci! Šta provocirate čitavo vrijeme kao da ste ligu šampiona osvojili!! Ti vrlo dobro znaš za koga ja navijam, yebe mi se za Real ali brate vaši navijači su sramota za jedan klub kao što je Barca!
YouTalkinToMe
Samo ti stavi gazija2 da nebi bilo zabune, da se zna kad je gazija da je onaj paćenik koji živi za objave o arsenalu ,a kad je gazija2 da znamo da si ti u pitanju i objave o barceloni
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.