Atletico i Barcelona spremaju veliku razmjenu

Griezmann se vraća kući?

Atletico i Barcelona spremaju veliku razmjenu

E. Škorić

Prema pisanju španskih medija, Atletico Madrid i Barcelona spremaju se za razmjenu igrača.

Mundo Deportivo tvrdi da je Atletico spreman da vrati Antoinea Griezmanna u svoje redove, a da bi Barcelona iz redova aktuelnog prvaka u zamjenu dobila Saula Nigueza.

Ovu vijest je španski list objavio kao eksluzivnu na svojoj naslovnoj strani i nije zaista nemoguće da Griezmann napusti Barcelonu, ali pregovori između dva tima su u početnoj fazi.

Saul Niguez je velika želja Ronalda Koemana, no on ima otkupnu klauzulu od čak 150 miliona eura i zato je Kataloncima jednostavnije da trampom dođu do igrača.

Potražite više informacija na temu La Liga:

S obzirom da je opala cijena Griezmanna, postoji mogućnost da će Atletico tražiti određeni dio novca uz Francuza, ali to klubovi tek treba da dogovaraju.

Griezmann je u Barcu došao upravo iz Atletica u ljeto 2019. godine, ali definitivno ne pruža partije kakve je pružao u dresu Jorgandžija s kojima je osvajao Ligu Evrope, evropski i španski Superkup, a s Francuskom je bio prvak svijeta 2018. godine.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi