Teško je pronaći prave riječi za izraz lica igrača Barcelone

Totalna nemoć

Teško je pronaći prave riječi za izraz lica igrača Barcelone

A. Čaušević

Po prvi put u historiji Lige prvaka Barcelona je svoj meč završila bez šuta u okvir gola.

Barcelona je bila domaćin Bayernu i pretrpila je sramotan poraz od 0:3 te je sasvim jasno da je pred Kataloncima izuzetno teška sezona.

Gosti iz Bavarske su bili jednostavno superiorniji tim i nisu imali milosti prema Barceloni koju čeka period rezultatske neizvjesnosti.

Kada je Robert Lewandowski uduplao prednost gostiju na startu drugog dijela Ronald Koeman je odlučio da ukaže priliku mladim igračima.

Tako su izašli Sergio Busqueets, Sergio Roberto, a nešto kasnije i Jordi Alba. Reakciju igrača Barcelone je teško opisati riječima.

Kamere su uspjele snimiti Albinu reakciju na klupi koja na najbolji način opisuje trenutnu nemoć Barcelone.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Bilo je za pretpostaviti da Barcelona postane znatno slabija odlaskom Lea Messija, ali u toliko mjeri da ne uputi šut u okvir gola u susretu Lige prvaka teško ko je mogao povjerovati.

Trenutno je zaista mnogo upitnika iznad Nou Campa te ako se po jutru poznaje dan navijačima i rukovodstvu Barcelone će u narednom periodu trebati mnogo strpljenja da se opet postanu konkurentni na međunarodnom nivou.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Coru
Dosao vrag po svoje, nema para -nema rezultata. Barcelona treba novi trener koji ce iz njihove omladinske skole napravit novi Tim, Ovaj Zuti nije spisoban za to. A BAYERN STANDARD JAK KO I UVJEK ( NE DA SVABO PUNO PARA ZA IGRACE , TAKO DA NEMA DUGOVA).
8 0
Jadnimi
Nogirali bi oni žutog, ali visok mu odštetni zahtjev.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi