12

Komentari (12)

denimen9
Grohnula Barcelona ko Melčin horoz.
Sanin_Mostar
Vrijedio je Messi 800miliona,samo vi skupa svi ne vrijedite 20miliona.
Meha78
Sad će i Klasiko ??
kurjak
Kako li novinar Čaušević sve ovo podnosi,on je meni briga.
user1597698961
Zanimljivo uvijek izraz lica prave igraci koji su krivi,,starosjedioci barce,roberto alba busket i pike
Samsung
Barca kanta nabijača ove sezone s ovim invalidom od trenera, a i igraci su tanki, pretanki.
realista1982
Xavi I Iniesta I Barcina djeca u Tim, I oporavak vrlo brz... A ovaj tulipanos noga...
Jadnimi
Nogirali bi oni žutog, ali visok mu odštetni zahtjev.
edo111
Zutok napolje,dokle ce ga vise tolerisati?
Coru
Dosao vrag po svoje, nema para -nema rezultata. Barcelona treba novi trener koji ce iz njihove omladinske skole napravit novi Tim, Ovaj Zuti nije spisoban za to. A BAYERN STANDARD JAK KO I UVJEK ( NE DA SVABO PUNO PARA ZA IGRACE , TAKO DA NEMA DUGOVA).
K79
jesi li siguran da ne da puno para ? pogledaj transfere bajerna u nekoliko zadnjih sezona
miki30
Pa troše i oni naravno ali pametno. Sane, Hernandez, Upamecano, Davies su koštali skupa kao jedan Coutinho. Uz to oni plate igrača ali ga imaju sledećih 7, 8 sezona. Ovi gore navedeni su svi ispod 25 godina. I opet kad ih prodaju neće sigurno pasti toliko na cijeni. Dakle uprava zna šta radi, ali kod njih više ljudi odlučuje da li ih igrač A ili igrač B pojačava ili ne. Fulaju i oni ponekad, to je normalno ali ko nefula. Ali brate bacati po 200 i kusur miliona na jednog igrača pa mu dati platu ca. 40 miliona godišnje, e to je van svake pameti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.