"Barcelona bi rado poslala ponudu za Memphisa, ali ne može"

Tako tvrdi predsjednik Lyona

"Barcelona bi rado poslala ponudu za Memphisa, ali ne može"

E. Oštraković

U posljednje vrijeme se sve više govori o tome da će Memphis Depay postati novi nogometaš Barcelone.

Iz Lyona su odmah bili jasni, te su rekli da mu neće praviti prepreku ukoliko na njihovu adresu dođe odgovarajuća ponuda.

Ipak, danas su francuski novinari prenijeli izjavu predsjednika Lyona Jean-Michel Aulasa.

"Razgovarao sam sa predsjednikom Barcelone. Rekao mi je da bi oni rado poslali ponudu za Memphisa, ali da nemaju dovoljno novca. Kriza uzrokovana koronavirusom ostavila velike posljedice na njih, te mislim da neće trgovati sa nama u ovom prijelaznom roku", rekao je Aulas.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ostaje da vidimo da li će Barcelona uspjeti pronaći neki način da dovede ovog nogometaša u svoje redove ili će on ostati u Lyonu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi