Barcelona igra u srijedu, ali ne i Miralem Pjanić

I dalje trenira odvojeno

Barcelona igra u srijedu, ali ne i Miralem Pjanić

E. Škorić

Bh. reprezentativac danas je zvanično predstavljen na Camp Nou stadionu, ali neće biti na raspolaganju Ronaldu Koemanu u srijedu.

Katalonci imaju još desetak dana do prve ligaške i ujedno prve zvanične utakmice u sezoni 2020/21, ali će u srijedu odigrati pripremni meč protiv Girone na stadionu Johan Curyff s početkom u 19 sati.

Ovaj duel propustit će povrijeđeni Ansu Fati, koji se povrijedio na jednom treningu i već je propustio duel s Gimnasticom, ali i Pjanić, koji je tek stigao i još uvijek trenira odvojeno.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On je tek nedavno odbolovao koronavirus i postepeno će ulaziti u trenažni proces, ali očekuje se da bude potpuno spreman do početka La Lige i duela sa Villarrealom, baš kao i mladi Fati.

Koeman će računati na iste igrače kao i protiv Gimnastica, ali neće koristiti Luisa Suareza i Artura Vidala. Potonji i dalje traga za novim klubom, Vidal prelazi u Inter, dok se o Samuelu Umtitiju i dalje ništa ne zna niti je poznat njegov status.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

spectron
Umtitijev status je nepoznat od dolaska,pa sve do dana današnjeg.A eto trebao je kao biti najbolji dio ekipe,zajedno sa Piqeom,ali pošto je peh sa povredama došao je Lenglet da uleti umjesto njega :)
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije