Joao Felix pokazao kakav je majstor: Spektakularne škarice Portugalca u Cadizu!

Barcelona vodi sa 1:0

Joao Felix pokazao kakav je majstor: Spektakularne škarice Portugalca u Cadizu!

Endin Čaušević

Cadiz i Barcelona igraju trenutno meč 31. kola španske La Lige, a u finišu prvog dijela Joao Felix je postigao sjajan gol škaricama.

Xavi Hernandez odlučio je večeras totalno da promiješa ekipu i odmori većinu prvotimaca jer već u utorak Katalonci igraju revanš četvrtfinala Lige prvaka protiv PSG-a.

Cadiz je krenuo ofanzivno u meč jer su igrači ovog tima svjesni da moraju pokušati iskoristiti činjenicu da Barca igra u dosta drugačijem sastavu.

No, u prvih pola sata nije bilo nešto previše prilika i kada se činilo da u prvom dijelu neće biti golova Barcelona je došla do prednosti.

Igrala se 37. minuta kada je na scenu stupio Joao Felix koji je spektakularnim škaricama uspio da pogodi mrežu Cadiza za vodstvo Barce od 1:0.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Fantastične škarice Felixa za prednost katalonskog kluba u Cadizi možete pogledati na OVOM LINKU.

Inače, za Portugalaca je ovo bio deseti pogodak u dresu Barcelone u svim takmičenjima, te ima i šest asistencija.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi