Barcelona će na ljeto prodati petoricu igrača

'Čistka' u katalonskom timu

Barcelona će na ljeto prodati petoricu igrača

Čelnici Barcelone spremaju se za veoma zanimljivo ljeto kada su transferi u pitanju.

Katalonci su imali jako lošu sezonu u kojoj nisu osvojili nijedan veći trofej, a ceh je platio trener Luis Enrique kojeg je zamijenio Ernesto Valverde.

Osim toga, Barcelona će se zahvaiti i nekim fudbalerima, a za sada španski mediji donose pet imena koji će ovog ljeta potražiti novi klub. 

Thomas Vermaelen, Christian Tello, Arda Turan, Jeremy Mathieu i Rafinha, imena su igrača koje naredne sezone nećemo gledati u dresu Barce jer na njih ne računa novi trener.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Katalonci će svakako popuniti i rubriku 'dolasci', a njihova prva meta ovog ljeta je vezni fudbaler PSG-a Marco Verratti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi