Verratti je rekao 'da' Barceloni

Prenosi španski list Sport

Verratti je rekao 'da' Barceloni

Nekoliko posljednjih sedmica šuška se oko toga da će vezni fudbaler PSG-a Marco Verratti napustiti ovaj klub i preći u Barcelonu.

Čini se da je danas stigla i potvrda tih špekulacija, barem ako je vjerovati španskom listu Sport koji prenosi da je Verratti rekao 'da' Kataloncima.

Podsjetimo, Verratti je prije nekoliko dana boravio na Ibizi, a obzirom da se baš u to vrijeme pojavio u istom restoranu u kojem je boravio i Leo Messi, inostrani mediji su sabrali dva i dva te otkrili da je upravo Messi nagovarao Italijana da mu se pridruži u Barci.

Čini se ga je Argentinac uspio i nagovoriti, pa bi Verratti i on naredne sezone trebali dijeliti svlačionicu. Isti izvor tvrdi da će Barca PSG-u na ime obeštenćenja uplatiti vrtoglavih 100 miliona eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Verratti je u PSG stigao na ljeto 2012. godine, a prošle sezone je odigrao 28 mečeva u Ligue 1 te je postigao tri pogotka uz pet asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi