Barcelona će se riješti Griezmanna nakon samo godinu dana jer imaju veliki plan

To Francuz nije očekivao

Barcelona će se riješti Griezmanna nakon samo godinu dana jer imaju veliki plan

E. Čaušević

Francuski reprezentativac Antoine Griezmann ovog ljeta stigao je u Barcelonu iz Atletico Madrida za 120 miliona eura. 

Barcelona je dugo vremena pokušavala dovesti Griezmanna u svoje redove, a to su uspjeli ovog ljeta nakon što su aktivirali otkupnu klauzulu. No, navijači nisu baš zadovoljni igrama Griezmanna i jasno je da se od njega mnogo očekuje.

Francuski "Le10Sport" objavio je sinoć informaciju koja je mnoge iznenadila. Navodno, u Barceloni već sada razmišljaju o tome da se "riješe" Griezmanna već narednog ljeta ukoliko on ne počne pružati bolje igre.

Navodno, u klubu su spremni da narednog ljeta učine sve kako bi vratili Neymara na Camp Nou. To su pokušali i ovog ljeta, ali PSG je odbio sve njihove ponude.

Kako pišu mediji u Francuskoj u Barceloni su spremni da narednog ljeta u ovaj transfer uključe i Griezmanna iako su ga tek doveli. Očito je da svim silama žele vratiti Neymara, a za ostanak u klubu više nije siguran ni Griezmann.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Također, ukoliko PSG ne pristane na ovu ponudu u Barceloni su spremni da prodaju Griezmanna nakon samo godinu dana kako bi skupili novac za dovođenje Neymara.

Ovog ljeta Barcelona je pokušala u transfer Neymara uključiti Ousmanea Dembelea, Ivana Rakitića ili Samuela Umtitija, ali im nije uspjelo. Ti pokušaji su samo narušili odnose ovih igrača s Barcelonom što bi se moglo desiti i s Griezmannom ukoliko se ove špekulacije pokažu istinitim.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

gaziiiiJAaaa
Hoce hoce, sa Lendom bio cimer, pa imate provjerene informacije..
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi