Zvijezda pobjegla iz Barcelone, klub traži da se već sutra vrati!

Arthur više ne želi da igra

Zvijezda pobjegla iz Barcelone, klub traži da se već sutra vrati!

E. Škorić

Arthur Melo nije najbolje prihvatio odluku Barcelone da ga pošalje u Juventus u zamjenu za Miralema Pjanića.

Kada je sve postalo zvanično oko razmjene igrača, Arthur nije imao niti jedan posto želju da nastupa za Barcelonu, a na jednom od mečeva je doslovno zaspao na tribini.

Arthur je odlučio da više ne igra ove sezone za Barcelonu, odnosno da ne nastupa u avgustu na susretima završnice Lige prvaka i trenutno se nalazi u rodnom Brazilu gdje uživa u danima odmora, dok njegovi saigrači i dalje treniraju i spremaju se za utakmice koje će uslijediti.

Kako piše katalonski Sport, u Barceloni su bijesni zbog Arthurovog ponašanja i, bez obzira što je jasno da je od septembra u Torinu, spremni su da ga kazne ukoliko se već sutra ne odazove.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Vidjet ćemo šta će Arthur uraditi, no bilo bi mu pametnije da kao pravi profesionalac do kraja odradi svoj dio posla na Nou Campu, a u nedostatku igrača (suspenzije i povrede) trener Quique Setien svakako će ga trebati za revanš protiv Napolija 8. avgusta.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ters
Koji pakas. Ovi Brazilci su stvarno odron. Radna etika nula
7 3
Maestro
Pa koju motivaciju ima da igra ne opravdavam ovo neprofesionalno ponašanje ali igrač jednostavno shvatio da je višak tu
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi