Ivan Rakitić napušta Barcelonu, ali takvu razmjenu igrača sigurno nije ni sanjao

Seli u Arsenal?

Ivan Rakitić napušta Barcelonu, ali takvu razmjenu igrača sigurno nije ni sanjao

E. Čaušević

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić će prema svemu sudeći ovog ljeta napustiti Barcelonu.

Rakitić je i prošlog ljeta bio na izlaznim vratima katalonskog kluba, ali je odlučio ostati na Camp Nou što čini se i nije bila najpametnija odluka. Barcelona se želi riješiti Rakitića ovog ljeta, te im je cilj da ga uključe u neku razmjenu igrača.

Prvo su Rakitića nudili Interu kao dio transfera Lautara Martineza, a zatim i Juventusu za Miralema Pjanića. No, to je sve odbijeno, ali u Barceloni ne odustaju tako lako.

Španki mediji pišu da je Barcelona spremila novu razmjenu igrača. Ovaj put Katalonci pregovaraju s Arsenalom oko Mattea Guendouzija. Barcelona želi mladog francuskog veznjaka koji je u Arsenalu otpisan zbog lošeg ponašanja i već neko vrijeme trenira odvojeno od prvog tima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navodno, Barcelona je već kontaktirala londonski klub i ponudili su im Ivana Rakitića, ali i Artura Vidala u zamjenu za Guendouzija. Ukoliko to ne prođe onda će ponuditi samo Rakitića i određenu sumu novca što je izglednije da će se desiti.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SakeArsenal
Arsenal propada polako ali sigurno, još ako pristanu da dovedu ovog panja... Šta mi se dešava sa klubom?!?!?
3 6
Gazija_debil
Sto se svi otimoju oko ovog cupavog jedino sto zna o fudbalu je zaradivat i kurcit se
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi