Barcelona će žrtvovati čak sedmoricu igrača da dovede Pjanića i Lautara?

Žele dati što manje novca

Barcelona će žrtvovati čak sedmoricu igrača da dovede Pjanića i Lautara?

Endin Čaušević

Španski mediji prethodnih dana uveliko pišu da će Miralem Pjanić svoju karijeru nastaviti u dresu Barcelone.

Mundo Deportivo je jučer objavio da je Pjanić pristao na dolazak u katalonski klub, te da će potpisati ugovor na četiri godine. Ostalo je da se Barcelona i Juventus dogovore oko transfera, ali očito je da će u isti biti uključeno nekoliko igrača.

Juventus je zainteresovan da u suprotnom pravcu dođe neko od igrača Barcelone, a u igri su Arthur Melo, Ivan Rakitić i Arturo Vidal. Navodno, oni će svakako napustiti Barcu, a ko će sve biti uključen u transfer ostaje da se vidi.

Pored Pjanića prva želja Barcelone je i Lautaro Martinez iz Intera. Zbog finansijske krize Barca i u ovaj transfer želi uključiti nekoliko igrača kako bi izdvojili što manje novca.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kako piše Mundo Deportivo u transfere Pjanića i Lautara moglo bi biti uključena čak sedmorica igrača.

Navodno, pored Artura, Raktića i Vidala tu su još Rafinha, Samuel Umtiti, Junior Firpo i Carles Alena.. Ko bi mogao u Juventus, a ko u Inter sada je teško reći, no bit že zaista zanimljivo vidjeti da li će Barcelona uspjeti u svom planu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

luks-02
Bit če to još jedna od bezbrojnih grešaka Barcelone.Artur 23 godine Pjanić napunio 30,i još mu ponudit ugovor na 4 godine.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi